easy site builderTranszcendentális Meditáció - TM

Mobirise

Mi a Transzcendentális Meditáció technika - a TM?

A TM egy egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, melyet 15-20 percig kell gyakorolni minden nap, reggel és este, kényelmes ülő helyzetben, csukott szemmel. E technika gyakorlása közben az egyén lehiggad, és a pihenő éberség nagyszerű állapotába jut; a test teljesen kipihentté válik, az elme túllépi az emberi tudatosság, a transzcendentális tudat megtapasztalásához szükséges összes mentális tevékenységet, azaz eljut abba az állapotba, ahol a tudat nyitva van saját magának. Ez a transzcendentális tudat, az egyén teljes kreatív poteciáljának forrása.

Ezt az ősi bölcsességet, Maharishi Mahes Jógi elvenítette fel és adta át az emberiség számára. 1957 óta tanítják a világban és tudományos kutatások igazolják a hatékonyságát.

Új tudásra van szükség ahhoz, hogy az ember alkotóbbá és kreatívabbá váljon. Ehhez az elmét el kell vezetni a gondolat forrásához, a Kreatív Intelligencia tárházához. Az elmének kell egy technika, ami elvezeti ide, saját forrásához, az Egyesített Mezőbe, amit a fizikusok is felfedeztek, mint az összes Természeti Törvény otthonát. Minden innen fejeződik ki. A Transzcendentális Meditáció a gondolkodást tisztábbá, alkotóbbá, és hatékonyabbá teszi. Az egyént és cselekvését sikeressé. Mindenkinek vannak vágyai. A mai társadalom elérhetetlen vágyakat ad, ezzel fokozva az emberekben a szenvedést. Vagy megtanuljuk csökkenteni a vágyainkat, vagy megnöveljük a vágyak beteljesítésének képességét. Én az utóbbit javaslom mindenkinek, mert a Transzcendentális Meditáció technikájának gyakorlása, ami naponta kétszer 15-20 percet vesz igénybe, a beteljesítő képességünket növeli, a stresszek csökkentése által. A jó egészség alapja a mentális képességeink kifejlesztése, mert gondolataink, cselekedeteink érzelmeink az idegrendszer állapotától függenek. Kutató orvosok arról számolnak be, hogy a Transzcendentális Meditáció a legjobb pihenés az egészségre nézve.

A Transzcendentális Meditáció teljes mértékben egy vallás- és politikamentes technika.

Nagyon egyszerű és természetes, bárki számára elsajátítható, aki rendelkezik azzal a képességgel, hogy gondolatai legyenek.3 éves kortól, nincs korhatár (legidősebb tanulóm 86 éves) Függetlenül iskolai végzettségtől, vallástól, világszemlélettől, életmódtól, étrendtől. Nem kell hinni benne, hagyjuk működni, mert hatásai automatikusak.

A pszichológia azt mondja, hogy képességeinknek csak 5-10%-át használjuk.

Miért ne használhatnánk 100 %-át?

JELENTKEZÉS INGYENES TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁSRA:

Morvai Éva

+36-20-777-2861

E-mail:morvai11(Kukac)gmail.com

Morvai Éva TM tanárnő

Jelentkezés TM előadásra, tanfolyamra:

Elérhetőségek

Email: morvai11(Kukac)gmail.com 
Telefon: +36 (70) 777 2861