mobirise.com

Transzcendentális Meditáció TM

TM


MI A TM?

A TM egy egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, melyet 15-20 percig kell gyakorolni minden nap, reggel és este, kényelmes ülő helyzetben, csukott szemmel. E technika gyakorlása közben az egyén lehiggad, és a pihenő éberség nagyszerű állapotába jut; a test teljesen kipihentté válik, az elme túllépi az emberi tudatosság, a transzcendentális tudat megtapasztalásához szükséges összes mentális tevékenységet, azaz eljut abba az állapotba, ahol a tudat nyitva van saját magának. Ez a transzcendentális tudat, az egyén teljes kreatív poteciáljának forrása.

Ezt az ősi bölcsességet, Maharishi Mahes Jógi elvenítette fel és adta át az emberiség számára. 1957 óta tanítják a világban és tudományos kutatások igazolják a hatékonyságát.
Új tudásra van szükség ahhoz, hogy az ember alkotóbbá és kreatívabbá váljon. Ehhez az elmét el kell vezetni a gondolat forrásához, a Kreatív Intelligencia tárházához. Az elmének kell egy technika, ami elvezeti ide, saját forrásához, az Egyesített Mezőbe, amit a fizikusok is felfedeztek, mint az összes Természeti Törvény otthonát. Minden innen fejeződik ki. A Transzcendentális Meditáció a gondolkodást tisztábbá, alkotóbbá, és hatékonyabbá teszi. Az egyént és cselekvését sikeressé. Mindenkinek vannak vágyai. A mai társadalom elérhetetlen vágyakat ad, ezzel fokozva az emberekben a szenvedést. Vagy megtanuljuk csökkenteni a vágyainkat, vagy megnöveljük a vágyak beteljesítésének képességét. Én az utóbbit javaslom mindenkinek, mert a Transzcendentális Meditáció technikájának gyakorlása, ami naponta kétszer 15-20 percet vesz igénybe, a beteljesítő képességünket növeli, a stresszek csökkentése által. A jó egészség alapja a mentális képességeink kifejlesztése, mert gondolataink, cselekedeteink érzelmeink az idegrendszer állapotától függenek. Kutató orvosok arról számolnak be, hogy a Transzcendentális Meditáció a legjobb pihenés az egészségre nézve. 

A Transzcendentális Meditáció teljes mértékben egy vallás- és politikamentes technika.
Nagyon egyszerű és természetes, bárki számára elsajátítható, aki rendelkezik azzal a képességgel, hogy gondolatai legyenek.
3 éves kortól, nincs korhatár. (legidősebb tanítványom 86 éves) Függetlenül iskolai végzettségtől, vallástól, világszemlélettől, életmódtól, étrendtől. Nem kell hinni benne, hagyjuk működni, mert hatásai automatikusak.

A pszichológia azt mondja, hogy képességeinknek csak 5-10%-át használjuk.
Miért ne használhatnánk 100 %-át? 

JELENTKEZÉS EGY INGYENES TÁJÉKOZTATÓRA:
Morvai Éva
+36-20-777-2861
E-mail:morvai11(Kukac)gmail.com

Tudományos kutatások a Transzcendentális Meditáció technikájáról

Több mint 600 tudományos kutatás.

Élettani hatások igazolják, hogy a gondolati tevékenység összefügg a testi tevékenységgel. Az elme közvetlen kapcsolatban van az idegrendszerrel. Több mint 50 éve gyakorolják az emberek, világszerte.
Tudományos kutatásokat végeztek 250 egyetemen és kutatási intézményben, 30 országban. Jelenleg több mint 600 tudományos kutatás van regisztrálva, 7 kötetben.
A Transzcendentális Meditáció felélénkíti a teljes agyműködést. A TM technikán keresztül a feszültség eltávolítása megszünteti a pszichoszomatikus problémák valódi okát, amik az aggódásból, idegességből, kudarcokból és a csalódásokból erednek. A technika fejleszti az elme együttműködését az idegrendszerrel.
5 év rendszeres gyakorlás által 10-12 évvel fiatalabb a testünk biológiai kora a kronológiai korunknál. Mivel a társadalom állapota függ az egyének állapotától, egy egészséges egyénekből álló társadalom egészséges társadalmat fog működtetni. A társadalom akkor erős, ha az egyének jó egészségnek örvendenek.
Élettani hatásai:
1, mély pihenést ad a szervezetnek, ezáltal kiküszöböli a testben lévő mély stresszeket, feszültségeket
2, pszichét kiegyensúlyozottá teszi
3, felfrissítő és fiatalító hatása van
4, növeli az energiát és javítja a tevékenység hatékonyságát
5, szélesebb átlátó képességet ad
6, növekvő intelligencia
7, céltudatos, rugalmas gondolkodás
8, javuló emlékezet
9, JOBB TANULMÁNYI EREDMÉNYEK
10, keretívabb gondolkozás
11, problémamentes élet
12, stressz mentes napok
13, A mély nyugalom által: csökkenő vérnyomás, szív és érrendszer javuló működése - csökken a koleszterin.
14, ALACSONYABB BIOLÓGIAI ÉLETKOR, NAGYOBB BOLDOGSÁG, PROBLÉMAMENTES ÉLET.
A pszichológia azt mondja, hogy képességeinknek csak 5-10%-át használjuk.
Miért ne használhatnánk 100 %-át?

JELENTKEZÉS EGY INGYENES TÁJÉKOZTATÓRA:
Morvai Éva
+36-20-777-2861
E-mail:morvai11(Kukac)gmail.com