mobirise

Maharishi Védikus Tudománya

A MODERN KOR TUDOMÁNYA



Maharishi Mahesh Yogi korunk legnagyobb Védikus tudósa, a több ezer éves, régi szétszórt védikus irodalmat egy tökéletes, egységes tudománnyá szervezte. Kiderült, hogy a Véda és a védikus irodalom nem régi könyvek gyűjteménye vagy ember által szerkeszt filozófiák gyűjteménye, hanem maga a végtelen tudás, maga a végtelen szervező erő. 

Maharishi Védikus Tudomány tudományosan bizonyított technikákat és technológiákat alkalmaz annak érdekében, hogy az egyéni és kollektív élet összhangba kerüljön a Természeti Törvényekkel és ezáltal növekedjünk az élet minden területén a tökéletesség irányába. Az alkalmazott alapvető technika a Maharishi Transzcendentális Meditáció gyakorlata képezi és a ráépülő tudati technológiát a TM-Szidhi gyakorlatok biztosítják. A Maharishi Védikus Tudomány programok, olyan gyakorlati technológiák, melyek az életünk teljes skáláját lefedik. Az egyén életétől, a társadalom minden részét felölelve, a szűkebb és tágabb környezetünkig. Maharishi Védikus programjai a következő területeket fejleszti tökéletessé:


Védikus Egészségügy

Védikus Oktatás

Védikus Kormányzás

Védikus Tudományok

Védikus Jog, Törvénykezés és Rehabilitáció

Védikus Ipar

Védikus Gazdaság

Védikus Vezetés (Menedzsment)

Védikus Hon- Védelem

Védikus Mezőgazdaság

Védikus Építészet

Védikus Asztrológia

Védikus Zene

A Maharishi Hatás

JELENTKEZÉS EGY INGYENES TÁJÉKOZTATÓRA:
Morvai Éva

+36-20-777-2861
E-mail:morvai11(Kukac)gmail.com

MAHARISHI IDÉZETEK

Bölcs mondások Maharishi Mahesh Yogitól.


MAHARISHI IDÉZETEK:


„Ha ennek a pillanatnak bármelyik aspektusát elítéljük, akkor ne reagáljunk rá. Az ego azt keresi, amit kritizálhat. Ez mindig azzal jár, hogy összehasonlít a múlttal. De a szeretet békésen tekint a világra és elfogadja azt. Az ego hiányosságok és a gyengeségek után kutat. A szeretet az erő minden jelére felfigyel. Azt nézi, milyen messziről jön valaki és nem azt, hogy milyen messzire kell még mennie.”

„Milyen egyszerű is szeretni és milyen kimerítő állandóan a hibákat keresni, ezért minden alkalommal, amikor hibát látunk, gondoljunk arra, mit kellene tenni ezzel kapcsolatban.”

„A szeretet tudja, hogy semmi más nem kell csak a még több szeretet. Ez az, amit mi mindnyájan teszünk a szívünkkel, ami a legmélyebben megérint másokat. Ez nem a testünk mozgása vagy a szavak az elménken belül, ami továbbítja a szeretetet. Mi szívből szívbe szeretünk.”

"Ne aggódj a világ helyzete miatt. Neked nagyon boldognak kell lenned, nagyon, nagyon boldognak! Csak a boldogság és öröm hullámain keresztül leszel képes segíteni az országodnak és az egész világnak egy automatikus módon. Te örökké legyőzhetetlen maradsz, ha nem engeded meg, hogy bármi is beárnyékolja a boldogságodat."

“Csak egy új mag hozhat új termést. Csak az új tudás, az új elvek és új programok vethetnek véget a konfliktusnak, a betegségnek és akadályozhatjak meg az ilyen jellegű problémák kialakulását a jövőben. Csak az új tudás teremthet egy egészséges, virágzó, harmónikus társadalmat és egy békés világot.”       MAHARISHI MAHESH YOGI


JELENTKEZÉS EGY INGYENES TÁJÉKOZTATÓRA:
Morvai Éva
+36-20-777-2861
E-mail:morvai11(Kukac)gmail.com